Faiskola

különleges és exkluzív növényekkel
 

2017-ben gondoltuk először úgy, hogy növénykínálatunkat szeretnénk minél exkluzívabbá fejleszteni. 

A mi faiskolánk nem egészen olyan, mint más faiskolák, hiszen nem ugyanazzal a céllal jött létre. Mi kerteket tervezünk, kerteket építünk és kerteket gondozunk, és a faiskolánk növényeit is ezzel a szemléletmóddal választjuk ki. Kiválasztjuk, hiszen a faiskolánk minden egyes növényét személyesen szelektáljuk a termelő partnereinktől. Minden növényünkön egy kis sárga jelölőszalag jelzi azt, hogy ebben benne vannak a gondolataink. Hogy nem elégszünk meg azzal, hogy 'elég jó'. Hogy 100 növényből kiválasztjuk a 3 legszebbet. Hogy hajlandók vagyunk elmenni nyugat-dunántúli, hollandiai vagy kis észak-olaszországi falvakba személyesen, hogy elhozzuk azt, amit a legjobbnak gondolunk. Hogy később az ügyfeleink kertjében büszkén tudjunk mellé állni.

A növényeink természetesen visszatükrözik a kertépítő szemléletünket. Mi a kertépítésben kifejezetten törekszünk arra, hogy a kertjeink kész benyomást keltsenek, hogy ne kelljen éveket várni, mire élvezhető lesz, legyen olyan, mintha már évek óta ott lenne. Ezt mind úgy tudjuk elérni, hogy munkánk során nagyméretű, kiemelkedően szép és minőségi növényeket használunk.

Fajta szortimentünkben többezer növény megtalálható. Mára már elmondhatjuk, hogy specialitásaink közé tartozik a japán juhar, a csillagsom és a pompásvirágú som, valamint a különféle hortenzia és tiszafa fajták.

Keresse fel debreceni kerttervező és kertépítő csapatunkat, kérje ajánlatunkat!

exkluzivkert
exkluzivkert

Online ajánlatkérés

Küldjön nekünk üzenetet!

Az alábbi mezők kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk egy munkanapon belül visszahívja Önt!