Kerttervezés, kertépítés

Több mint 20 év tapasztalatával

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk...

A kertépítés során egyedi élettereket hozunk létre, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

Az igényfelmérést és a precíz, szakértelemmel és odafigyeléssel történő kerttervezést követően megkezdődhet a leglátványosabb folyamat, amely megrendelőink számára az álomkert megvalósulását, számunkra pedig az alkotás örömét jelenti: a kert kivitelezése. A kertépítés nem csupán földmunkából, füvesítésből és növényültetésből áll. Ennél sokkal több: a kertépítés kreativitás, amelynek eredményeképpen megszületik az, amire mindig is vágytunk. A munkálatoknál a feladatok elvégzésének sorrendjére különösen nagy hangsúlyt fektetünk. A kivitelezést megelőzi a tervezés, majd ezután következhetnek a különböző kertépítési fázisok.

20220822_144129.jpg (5.76 MB) 20220901_102630.jpg (3.86 MB)

Vállalkozásunk 2001 óta foglalkozik Debrecen és környékén kerttervezéssel és kertépítéssel. Az évek során folyamatosan fejlődtünk, növekedtünk, igyekeztünk minél több innovatív ötletet és technikát megismerni és elsajátítani, hogy a lehető legtöbbet nyújthassuk ügyfeleink számára. Eleinte csak kisebb kertek füvesítésével foglalkoztunk, mára viszont elmondhatjuk magunkról, hogy bármilyen kert vagy park megalkotása sem jelent számunkra problémát. Fő profilunk az ügyfelek igényeinek és elképzeléseinek megfelelő kertek komplex megtervezése és megépítése.

A kertek kivitelezése során mára már saját növényekkel dolgozunk, ugyanis létrehoztuk önálló faiskolánkat, ahol többezer növényünk áll rendelkezésre a legsokszínűbb fajtaszortimenttel, akár különleges és ritkaságnak számító, exkluzív példányokkal.

A növények tükrözik leginkább a kert stílusát, hangulatát, így a tervezésnél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy olyan növényanyagot válogassunk össze, mely igazodik a helyszíni adottságokhoz, a tulajdonos igényeihez és életviteléhez, és nem utolsó sorban az év minden időszakában elkápráztat bennünket látványával.

Nekünk a kertépítés izgalmas kihívás és önmegvalósítás is egyben. A kerttervezés folyamán a több mint 20 éves tapasztalatunkra, folyamatosan frissülő tudásunkra, növényismeretünkre alapozva igyekszünk megalkotni azt a harmóniát ember és természet között, melyre megrendelőink mindig is vágytak.

A kert és az emberek igényei örökké változnak, és mi boldogan elégítjük ki ezeket az igényeket.

exkluzivkert
exkluzivkert

Online ajánlatkérés

Küldjön nekünk üzenetet!

Az alábbi mezők kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk egy munkanapon belül visszahívja Önt!