Füvesítés

Füvesítés Debrecenben és környékén minőségi, profi technikával

 

Amikor füvesítésre kerül a sor, elengedhetetlen, hogy olyan technikát alkalmazzunk, amivel tartós, emellett esztétikus végeredmény érhető el. Mi egyaránt figyelünk arra, hogy mely időszak a legalkalmasabb fűmag elvetésére, milyen tereprendezési munkákat kell elvégezni a megfelelő végeredményhez, valamint hogy egyenletesen és megfelelő mélységben vessük el a fűmagokat.

Legyen szó fűmagkeverék használatáról, gyepszőnyeg lerakásáról vagy éppen hidrovetéses technikáról, szakértelmünkre és évtizedes tapasztalatainkra minden esetben számíthat, így az Ön igényeinek megfelelve hosszú távon is gyönyörű pázsitot alakítunk ki. Mi a talaj előkészítésétől kezdve, a gyomirtáson és a talaj hulladékoktól való megtisztításán keresztül, a termőtalaj trágyázásán és tömörítésén át egészen a füvesítési munkálatok végéig vállaljuk a feladatot.

 

Pázsit, gyep, esetleg gyepszőnyeg? Milyen esetben mit válasszak?

 

Füvesítés előtt minden esetben fontos, hogy mérlegeljük a terület későbbi igénybevételének mértékét. Ily módon, amennyiben a kertet aktív sportolásra is használná, esetleg házőrző kutyáját is a kertben tartja, érdemesebb lehet nagy igénybevételnek is megfelelő gyep fűmagkeveréket választani.

Bizonyos esetekben ugyanakkor a füvesítés csupán esztétikai célokat szolgál, így ha nem kell a használat miatti kopástól tartani, érzékenyebb pázsit fűmagkeveréket is választhat. Természetesen sok esetben előfordulhat, hogy a megrendelő gyors eredményeket szeretne – ilyenkor a gyepszőnyeg lehet a legjobb megoldás, amely azonnal sűrű és egybefüggő füves területet képez, illetve rövid időn belül képes megkötni a talajt. A gyep vagy pázsit hosszútávú minősége természetesen ugyanakkor függ a fenntartástól is, ezért füvesítés előtt javasolt olyan öntözőrendszert kialakítani, amely tartósan képes fenntartani a gyep esztétikus megjelenését.

Amennyiben öntözésrendszer kialakítására és öntözéstechnikai feladatok elvégzésére keres egy profi csapatot Debrecenben és környékén, nálunk akkor is a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal!

exkluzivkert
exkluzivkert

Online ajánlatkérés

Küldjön nekünk üzenetet!

Az alábbi mezők kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk egy munkanapon belül visszahívja Önt!