Kerttervezés

Egyedi és kreatív kerttervezés, kertépítés Debrecenben és környékén

Azt valljuk, hogy egy komplexen megtervezett kert képes otthont varázsolni egy ingatlanból. Ügyfeleink rendelkezésére állunk a kertépítés teljes folyamata során, egészen a precíz igény- és területfelméréstől, a tervezésen át a kivitelezésig, gondozásig. Számunkra a kerttervezés egy kreatív alkotói folyamat, melyet szenvedéllyel, 20 év szakmai tapasztalattal végzünk, miközben maximálisan szem előtt tartjuk megrendelőink igényeit. Minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk tervezett kert ne csupán egyedülálló legyen, hanem a házzal és a környékkel is tökéletesen harmonizáljon.

 

Saját faiskolánkban nevelt növényekkel dolgozunk

A szépség és egyediség melletti elköteleződésünkről árulkodik az is, hogy 2017-ben saját faiskolát hoztunk létre azzal a céllal, hogy az itt nevelt növényekkel színesíthessük ügyfeleink kertjeit. Faiskolánkban nagy méretű, szakértő szemmel kiválasztott, különleges növényeket nevelünk, és ezeket használjuk a kerttervezés, kertépítés során. Ennek köszönhetően az ügyfeleinknek nem kell éveket várniuk, hogy teljes pompájukban láthassák és élvezhessék kertjeiket, hiszen azok így az építést követően rögtön olyan benyomást keltenek, mintha évek óta készen állnának. Megbízható termelő partnereinket személyesen keressük fel, hogy minden esetben a legszebb növényeket választhassuk ki a készletükből.

Ha szeretne átfogó képet kapni elhivatottsággal és szakértelemmel végzett munkánkról, tekintse meg referenciáinkat, melyek hitelesen mutatják be, hogyan végezzük a kertépítést Debrecen határain innen és túl!

exkluzivkert
exkluzivkert

Online ajánlatkérés

Küldjön nekünk üzenetet!

Az alábbi mezők kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk egy munkanapon belül visszahívja Önt!